VACATURE

Triott Group, gevestigd in Nederland, wordt gevormd door 8 bedrijven met ieder een eigen specialisme zoals machinebouw, automatisering, silobouw en vloeistof en stoomdosering. Samen bieden wij complete oplossingen voor diervoeder- en (in mindere mate) de voedingsmiddelenindustrie. We ontwikkelen en bouwen grote turn-key projecten over de hele wereld. De gezamenlijke missie is simpel: de samenleving helpen de productie van feed & food zowel wat kwantiteit als kwaliteit betreft te verhogen, op basis van de beste Nederlandse technische kennis en met een ‘can do’-mentaliteit. Dankzij onze sterke, bestendige en betrouwbare productietechnologieën kunnen onze klanten efficiënter, veiliger en duurzamer werken en zijn ze wereldwijd succesvol in hun verschillende markten.

Een loopbaan bij Triott biedt kansen voor persoonlijke ontwikkeling en ook kansen om je eigen aanpak en werkwijze in te brengen.

Voor de Triott organisatie zijn wij op zoek naar een

RECRUITER M/V
(Parttime – ca 24 uur per week)

Voor (young) professionals tot en met managementniveau ben jij het aanspreekpunt voor de Triott Group op het gebied van recruitment. Als corporate recruiter heb je oog voor talent en begrijp je welke mensen nodig zijn voor een team om het nog succesvoller te laten zijn. Je draagt zorg voor meerdere projecten en weet mensen te enthousiasmeren om bij Triott Group te komen werken. In deze functie maak je onderdeel uit van het HR Team en ben je gestationeerd in het kantoor Aalten.

Tot je werkzaamheden behoren:

 • Het bedenken van recruitment strategieën;
 • Sparren met de HR-manager over de toekomstplannen;
 • Adviseren van de interne klant met betrekking tot onder andere de wervingsaanpak;
 • Het beheren van het recruitmentproces van A tot Z: opstellen vacatureteksten, arbeidsmarktcommunicatie in overleg met onze marketing afdeling, verwerken sollicitaties, selecteren cv’s, actief sourcen, interpreteren assessments, voeren selectiegesprekken, contractonderhandelingen en het bewaken van het recruitmentproces;
 • Onboarding.

Hier herken jij jezelf in

 • Minimaal een hbo-diploma.
 • Minimaal 3 jaar ervaring als (Corporate) Recruiter.
 • Ervaring in het beheren van het gehele recruitmentproces.
 • Planmatig werken. Ook in een hectische omgeving weet je het overzicht te behouden.
 • Je weet zowel de relatie met interne stakeholders als je relatie met (potentiële) kandidaten op te bouwen en onderhouden.
 • Werken op diverse locaties vind je leuk. Je werkt vanuit het kantoor in Aalten maar reist ook naar de andere vestigingen.

Interesse?

Mocht deze functie je aanspreken en denk jij dat jij de beste kandidaat bent voor deze nieuwe en uitdagende functie binnen ons bedrijf, stuur dan svp jouw CV met motivatie naar jonneke@fongersenfongers.nl