Proces Coördinator PLM/CAD

Triott Group, gevestigd in Nederland, wordt gevormd door 8 bedrijven met ieder een eigen specialisme zoals machinebouw, automatisering, silobouw en vloeistof en stoomdosering. Samen bieden wij complete oplossingen voor diervoeder- en (in mindere mate) de voedingsmiddelenindustrie. We ontwikkelen en bouwen grote turn-key projecten over de hele wereld. De gezamenlijke missie is simpel: de samenleving helpen de productie van feed & food zowel wat kwantiteit als kwaliteit betreft te verhogen, op basis van de beste Nederlandse technische kennis en met een ‘can do’-mentaliteit. Dankzij onze sterke, bestendige en betrouwbare productietechnologieën kunnen onze klanten efficiënter, veiliger en duurzamer werken en zijn ze wereldwijd succesvol in hun verschillende markten.

Een loopbaan bij Triott biedt kansen voor persoonlijke ontwikkeling en ook kansen om je eigen aanpak en werkwijze in te brengen.

Voor de Triott organisatie zijn wij op zoek naar een:

Proces Coördinator PLM/CAD

Locatie Aalten

Als proces coördinator PLM/CAD ben je verantwoordelijk voor het verder uitrollen van het PLM-systeem. Je werkt voor de complete Triott Group en je bent je bewust van integrale PLM-implementatie en de daaruit voortvloeiende functionaliteit.

Bij de verdere implementatie werk je nauw samen met de Process Owners van de relevante procesgebieden, in de fase dat diverse andere afdelingen gaan aansluiten. Je bent in staat de beschikbare PLM-functionaliteiten te doorgronden en weet deze zodanig in te zetten en in te richten dat gebruikers de PLM- applicatie ervaren als een plezierig gereedschap. In samenspraak met de Process Owners werk je samen met de PLM-applicatiebeheerder aan optimalisatie van de werkprocessen.  

In deze functie overleg je met de Process Owners en key-users en stel je functionele ontwerpen op voor gewenste en benodigde inrichtingen/aanpassingen. In de realisatie word je ondersteund door een technisch applicatiebeheerder en andere ICT-ers. Gebruikers van verschillende afdelingen, kunnen bij jou terecht met al hun vragen en ideeën voor verbetering.

Iedere aanpassing in proces- en CAD-werkwijze documenteer je netjes. Je borgt de proces- en vervolgwerkwijze enerzijds door vertaling naar ondersteuning door ICT-applicaties en anderzijds door gebruikers hierin te supporten. Je toetst regelmatig of gebruikers werken conform de bedrijfsstandaarden en neemt actie als afgeweken wordt van de afgesproken werkwijzen.

Naargelang gelang de implementatie van PLM vordert, is de verwachting dat er nieuwe digitaliseringsprojecten gestart worden. De Proces Coördinator PLM/CAD zal de kartrekker in deze nieuwe projecten worden.

Hier herken jij jezelf in:

 • Je bent een procesmatige denker met affiniteit voor ICT-verbetertrajecten;
 • Goede communicatieve vaardigheden, zowel in het Nederlands als in het Engels;
 • Je hebt ervaring met verbetertrajecten in een projectmatige omgeving;
 • Je hebt doorzettingsvermogen en analytisch inzicht;
 • Je hebt kennis en ervaring m.b.t. gebruik van een state-of-art, moderne PLM applicatie (PTC Windchill) en gebruik van CAD applicaties, zoals bijvoorbeeld Creo Parametric, Solid Works;
 • Je hebt kennis en ervaring m.b.t. gebruik van ERP systemen;
 • Je bent in staat vergaderingen te leiden, je komt tijdens presentaties overtuigend over en weet een team van professionals te enthousiasmeren.

Verder bieden we je:

 • Een goed salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden conform CAO Metaal en Techniek.
 • Veel vrijheid en verantwoordelijkheid.
 • 25 vakantiedagen en 6,5 adv-dagen (obv 39 uur per week);
 • Ruimte voor professionele ontwikkeling en groei.

Interesse?

Heb jij een HBO/WO achtergrond en ervaar jij het als een uitdaging om ons te helpen Triott en haar klanten naar een meer data gedreven business te laten groeien? Reageer dan door jouw CV en motivatiebrief op te sturen naar Debora de Vlieg: hr@triott.com. Of neem eerst telefonisch contact op met Debora: 06-45049556. We kijken ernaar uit om van je te horen!